İbrahim Gürbüz İlkokulu

Vizyon: “Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmak.”

Misyon: Tüm paydaşlarımızla birlikte dünyaya tarafsız bakabilen, ekip çalışmasına yatkın, yaratıcı, çevresine karşı duyarlı, ülke geleceğine olumlu katkıda bulunabilecek, ülke ve insanlığa faydalı, toplum içinde yaşamayı bilen teknolojiyi kullanabilen, bilgiye ulaşabilen, problem çözme becerisine sahip, bilim ve akıl ışığında özgüven kazanmış, ilkeli, hoşgörülü, toplumun beklentilerine uygun bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tübitak4006

WEB - https://ibrahimgurbuzilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Büyükcamili Köyü Bala/ANKARA

Adres - Büyükcamili Köyü Bala/ANKARA

Ulaşım Ulaşım Ego otobüsü(178,178-1) ile sağlanmaktadır. Ego Aşti kalkış saati :07.00 Ego Büyükcamili Mah. kalkış saati :16.00

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 130 km , İlçe Merkeze uzaklık 50 km dir.